Toukokuun blogi Sini-Kotkasta

on

Kesäiset terveiset täältä Sini-Kotkasta, se on nyt meidän vuoromme jakaa tänne kuulumisiamme blogikirjoituksen muodossa. Lisääntynyt valon määrä tuntuu hyvältä pimeän talven jälkeen.
Talven aikana maalasimme asiakkaan kanssa liikehuoneistomme ikkunaan kauniin maiseman. Vietimme laskiaista, ystävänpäivää, Runebergin-päivää ja kaikkia mahdollisia juhlapäiviä leivoksien merkeissä.  Kimmo-pappi on vieraillut luonamme kerran kuukaudessa. Kimmolla on ollut pari kertaa mukana kitara ja olemme saaneet kuulla niin Beatlesia kuin Eaglesiakin. Tänään Kimmolla ja eräällä asiakkaallamme oli yhteiskeikka Sini-Kotkassa ja kylläpä oli hauskaa!

Snöre-koira on edelleen ollut mukana menossa säännöllisesti. Snöre on koko yhteisömme ilahduttaja ja ystävä, joka toivottaa iloisesti kaikki kävijät tervetulleiksi. Hän täytti viime viikonloppuna kaksi vuotta, joten tietenkin juhlimme täällä Sini-Kotkassa merkkipäivää mansikkakakulla.

Asunnottomuus on lisääntynyt ja se näkyy arjessamme. Keväällä oli pieni hiljaisempi kausi asiakasmäärissä mutta nyt kävijöitä on taas entiseen malliin ja uusiakin tuttavuuksia on meille tänne löytänyt.

Muutoksen tuuliakin meillä puhaltelee. Kesällä lomien välissä meillä on edessä muutto uusiin tiloihin. Tästä tiedotamme lisää myöhemmin. Kesälomat pidämme tällä kertaa kahdessa osassa, sillä keväällä yhdistyksessämme on käyty muutosneuvottelut, joiden tuloksena olemme lomautettuna kolme viikkoa kesälomien yhteydessä. Ensimmäinen loma meillä on touko-kesäkuun vaihteessa ja toiselle lomalle jäämme juhannukselta. Toivottavasti ilmat suosivat meitä.

Toukokuussa vietimme koko yhdistyksen voimin tyhy-päivää Niinlahdessa Kotkassa. Onneksemme meille sattui kesäinen lämmin sää, joten maalasimme ja nautimme runsaan brunssin ulkona. Kiireisen alkuvuoden jälkeen pysähtyminen kauniissa maisemissa oli paikallaan ja oli mukavaa viettää aikaa koko työporukan kesken.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää toivottaa Nelli ja Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *