Arvopohja

Toimimme kristillisellä arvopohjalla. Sitä ilmentää logo, joka on kalan muotoinen, sisällä risti.


Kunnioitus

Pyrimme osoittamaan kunnioitusta toinen toistamme kohtaan puhumalla totta ja välttämällä ala-arvoisia puheenaiheita.


Armo

Olemme kaikki riippuvaisia Jumalan armosta ja anteeksiantamuksesta. Siksi meillä on varaa olla armollisia toisiamme kohtaan. Se joka on tehnyt virheitä, saa uuden mahdollisuuden, kun haluaa sitä yrittää.


Luottamus

Luotamme Jumalan varjelevan ja johdattavan kaikkea elämässämme. Haluamme luottaa myös toinen toisiimme ja olla luottamuksen arvoisia.


Arvo

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja arvokas, Jumalan luoma yksilö. Jokainen saa olla oma itsensä. Jokaisen elämä on kallis lahja, ja teemme työtä, että se tuntuisi elämisen arvoiselta.

Nämä neljä asiaa eivät ole tässä tärkeysjärjestyksessä, vaan niin että alkukirjaimista muodostuu yhdistyksen logo. Kaiken keskuksena on Risti, eli Jeesuksen sovitustyö. Ristin ansiosta löydämme oman arvon ja näemme toisetkin arvokkaina. Risti vakuuttaa Jumalan olevan luotettava ja hallitsevan maailmaa. Ristin perusteella voimme antaa anteeksi itsellemme ja toisille.

Siinä on rakkaus –  ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi. Rakkaani, jos Jumala on näin meitä rakastanut, niin mekin olemme velvolliset rakastamaan toinen toistamme.
1.Joh.4:10-11