Tiltti

Huolestuttaako oma tai läheisesi rahapelaaminen?

Tule mukaan Tiltin avoimiin tieto- ja tukipisteisiin! Tai varaa itsellesi yksilötapaaminen ammattilaisen kanssa. Tiltissä käy monenlaisia ihmisiä, joiden elämää rahapeliongelmat koskettavat tavalla tai toisella. Tuemme jokaista tulijaa hänen omassa tilanteessaan.

Tiltti Kymenlaakso -hanke järjestää avoimia tieto- ja tukipisteitä Kotkassa, Kouvolassa ja Haminassa.  Yksilötapaamiset järjestyvät Kymenlaakson alueella tai etäyhteyksin asiakkaan toiveiden mukaisesti.  Yksilötapaamiset ovat aina luottamuksellisia. Yksilötapaamiseen voidaan asiakkaan halutessa pyytää mukaan läheinen tai muu auttava taho.

Voit tulla mukaan avoimeen toimintaan matalalla kynnyksellä hakemaan tietoa tai tukea joko itsellesi tai läheisellesi. Avoimessa toiminnassa voit myös viettää aikaa yhdessä työntekijöiden ja muiden kävijöiden kanssa keskustellen ja kahvitellen. Toiminta on osallistujille maksutonta, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tiltin avoin tieto- ja tukipiste on avoinna:
– tiistaisin klo 16-18 Kouvolassa Raiteilla-hankkeen tiloissa
– keskiviikkoisin klo 16.00-18.00 Sini-Kotkassa
– Haminassa sovitusti henkilökohtaisesti
KESÄNLOMAN TAKIA TILTTI ON HEINÄKUUN TAUOLLA.

Osoitteet: Raiteilla: Keskikatu 6 liikehuoneisto 5, Kouvola
Sini-Kotka: Mariankatu 14, 48100 Kotka
Sinisatama: Isoympyräkatu 20 lh 10, 49400 Hamina

Kotkassa kokoontuu vertaistukiryhmä maanantaisin klo 18-19. Sitä ohjaa kokemusasiantuntija. Ryhmä on ilmainen ja tarkoitettu pelaaville sekä toipumisen tiellä oleville. Ilmoittautuminen välttämätöntä, mutta mukaan mahtuu!

Kaikki tilat sijaitsevat kaupunkien keskustassa, katutasossa.
Tervetuloa paikan päälle tutustumaan, odotamme sinua. Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin saat Heidiltä.
Nähdään Tiltissä!

Henkilökunta


Heidi Mylläri

puh. 044 986 7241
heidi.myllari@ks-sininauha.fi