Tiltti Kymenlaakso -hanke jatkaa rahapelihaittojen ehkäisytyötä Kymenlaaksossa

Yhteispelillä!-hanke (2020–2022) ja Kaakkois-Suomen Sininauha ry käynnistivät vuonna 2021 tietoa ja tukea rahapelaamisesta aiheutuviin haittoihin tarjoavan Tieto- ja tukipiste Tiltti KotkaHaminan. Tiltti on toiminut 1,5 vuotta Kotkassa ja Haminassa Kaakkois-Suomen Sininauha ry:n tiloissa tavoittaen rahapelihaittoja kokevia pelaajia sekä läheisiä järjestämällä avoimien ovien toimintaa sekä erilaisia teemailtoja ja infotilaisuuksia.

Toiminta on vastannut Kymenlaaksossa esiintyneeseen tarpeeseen ja pystynyt osoittamaan toiminnan vaikuttavuuden. Kaakkois-Suomen Sininauha ry on saanut kahden vuoden rahoituksen (STEA) Tiltti Kymenlaakso -hankkeeseen. Toiminta tulee laajenemaan koko Kymenlaaksoon ja jatkossa Tieto- ja tukipiste Tiltti tulee toimimaan Kotkan ja Haminan lisäksi myös Kouvolassa. Vastaamme myös asiakaspalautteeseen pidentämällä Tiltin avoimien ovien aukioloja myöhemmälle iltaan.

Tiltti Kymenlaakso -hankkeeseen palkataan kevään 2023 aikana yksi työntekijä, joka tulee vastaamaan toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Kokoaikaisen työntekijän resurssilla Tiltti-toiminta pystyy laajentumaan ja kehittämään rahapelaajille ja läheisille suunnattuja palveluita alueen tarpeiden ja ilmiöiden mukaisesti. Palkattu työntekijä tulee jatkossa toimimaan Kymenlaakson rahapelitoimijat -verkoston koollekutsujana. Lisäksi hän osallistuu alueellisiin ja valtakunnallisiin rahapeliverkostoihin ja mielenterveys- ja päihdetyön työryhmiin.

Tiltti Kymenlaakso -hanke käynnistyy kevään 2023 aikana. Uusista toiminnoista ja aukioloajoista tiedotetaan kevään aikana.

Tiltti KotkaHamina jatkaa uuden hankkeen käynnistymiseen asti tutuilla aukioloajoilla:

Keskiviikkoisin kello 15–17

Kotka (parilliset viikot), Sini-Kotka/Mariankatu 14, 46100 Kotka

Hamina (parittomat viikot), Sinisatama/Isoympyräkatu 20 lh 10, 49400 Hamina

Lisätietoja:

Laura Kristoffersson

Toiminnanjohtaja, Kaakkois-Suomen Sininauha ry

puh. 050 356 5530

laura.krisoffersson@ks-sininauha.fi

Tiltin omalle sivulle tästä

Tästä työnhakuilmoitukseen Tiltti Kymenlaakso -hankkeeseen

Haku auki 20.2.2023 asti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *